13:26, pet, 29. Mar

POZOR! Do jutri še traja natečaj za naj fotografijo iz občine Vuzenice





Smučarski klub Vuzenica bo v sodelovanju s Turistično informacijskim centrom Vuzenica izdal koledar za leto 2021. Ob tem so pripravili tudi javni natečaj za najboljšo fotografijo s področja narave in športa. Fotografije sprejemajo do vključno sobote, 14. novembra 2020, do 12. ure po elektronski pošti na skvuzenica@gmail.com ali senta.lorenci-kricej@vuzenica.si ali pa na CD/DVD ali USB-ključku z navadno pošto na TIC Vuzenica, Mladinska ulica 1, 2367 Vuzenica.

Slika je simbolična. FOTO: Pixabay.com

Na natečaj se lahko prijavijo vsi, ki se ljubiteljsko ukvarjajo s fotografijo in niso profesionalni fotografi. Vsak avtor lahko sodeluje največ s tremi barvnimi ali črno-belimi fotografijami, ki so jih posneli pri športni dejavnosti ali fotografije narave, posnete na področju občine Vuzenica. Na fotografijah ne smejo biti prepoznavne osebe. Prijavnine ni. Na natečaju sodelujejo avtorji, ki bodo avtorske, digitalne fotografije s sklicem »Natečaj fotografija« poslali do vključno 14. novembra 2020 do 12. ure po elektronski pošti na skvuzenica@gmail.com ali senta.lorenci-kricej@vuzenica.si ali na CD/DVD ali USB-ključku z navadno pošto na TIC Vuzenica, Mladinska ulica 1, 2367 Vuzenica. Vsaka fotografija naj bo obvezno označena z imenom in priimkom avtorja, zaporedno številko in naslovom fotografije.

Skupaj s fotografijami naj avtorji pošljejo še naslednje podatke: ime in priimek avtorja in elektronski naslov ali domač naslov. Prejete fotografije organizator hrani v e-arhivu kot del natečajne dokumentacije. S prijavo in oddajo fotografije na omenjene načine, avtor zagotavlja, da so fotografije avtorske in jih dovoljuje za objavo za namene izdaje koledarja ter objavo na spletnih straneh in tiskanih izdaj SK Vuzenica in TIC Vuzenica.

Ocenjevanje fotografij, izbor nagrajenih in obveščanje avtorjev

Prejete fotografije bo 14. novembra 2020 ob 14. uri pregledala in ocenila ocenjevalna komisija. Med prispelimi fotografijami bodo izbrane tri, ki bodo nagrajene s praktičnimi nagradami. O izboru in prejemu nagrad bodo avtorji obveščeni do 15. novembra 2020 na Facebook straneh TIC Vuzenica in SK Vuzenica.

več informacij o natečaju je objavljenih na spletni strani Občine Vuzenica.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.