03:40, čet, 25. Apr

POZOR! Krožišče Pesnica zaradi obnove popolnoma zaprto, to so obvozi





Na štajerski avtocesti bo do nedelje, 24. 10. do 14. ure, popolna zapora krožišča Pesnica, poroča prometno-informacijski center.

Trenutno se izvaja obnova krožišča Pesnica, natančneje peta faza obnove. V terminu od 23. 10. do 24. 10. 2021 tako velja popolna zapora krožnega križišča.

Obvozi:

če se voznik iz Avstrije po A1pelje proti Pesnici, avtocesto zapusti na priključku Šentilj in nadaljuje vožnjo po regionalni cesti.

Tovorna vozila iz smeri Pernice, ki vozijo proti Pesnici, se vključijo na avtocesto čez priključek Pernica na A5 in po A1 proti Šentilju.

V primeru, da je voznik tovornega vozila v Pernici (Lendava) ali Šentilju (Avstrija) in želi v Maribor, se mora peljati po A1 do priključka Maribor-vzhod, kjer nadaljuje vožnjo po občinskih in regionalnih cestah v želeno smer.

V primeru, da se voznik pripelje po avtocesti A1 iz smeri Ljubljane ali Lendave (AC A5) in želi v Pesnico, cesto zapusti na priključku Šentilj, kjer nadaljuje vožnjo proti Pesnici do priključka Šentilj in naprej po regionalni cesti do Pesnice.

Zaradi obnove že nekaj časa tudi delne zapore

Od 16. 10. do 24. 10. 2021 so zaradi obnove krožnega križišča “Pesnica” na R2-449, delne in popolne zapore na križišču in krajši čas popolne zapore krakov cest, ki se navezujejo na krožišče. Dela bodo potekala v V fazah.

Predvidene zapore :
– Maribor – sever proti razcepu Dragučova in Šentilj,
– zapora na regionalni cesti Pesnica – Maribor (bivša HC H2-smer Maribor),
– R2-449, priključek rondo Pesnica smer Lenart na regionalni cesti,
– regionalna cesta priključek Šentilj smer Pesnica.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.