14:17, sob, 6. Jul

POZOR: Tatvina v Mariboru. Sredi belega dne ukradli večjo količino denarja, žepar je ujet na posnetku





V mariborski piceriji v centru mesta so danes med 12. in 13. uro družini, ki je bila tam na kosilu, ukradli večjo količino denarja. Družina zdaj opozarja žeparja, ki je to storil, da so ga ujele nadzorne kamere in da je policija že obveščena.

“Dragi naši VBO-jevci! Tokrat se vam oglašamo z manj prijetno novico in vas prosimo za pomoč. Danes med 12:10 in 12:50 je bila naša dr. Kalohova z družino žrtev žeparja!” sporočajo preko družbenega omrežja Facebook in nadaljujejo: “V tem času je z družino jedla v priznani MB piceriji v centru mesta. Med kosilom (!) je njenemu možu žepar izmaknil večjo količino denarja iz denarnice, ki je bila v zaprtem žepu jakne na stolu, na katerem je sedel!”

Zapisali so še: “Na srečo je vse posneto v izredno ločljivi kvaliteti in se obraz storilca vidi povsem razločno. Ravno tako njegova tatvina. Prosimo vas, da to delite v čim večjem številu, da nam bo skupaj uspelo doseči, da se bo žepar javil sam in vrnil kar je izmaknil.”

Prijava je že bila dana na policijo, a menijo, da bo za žeparja boljše, če se bo sam predal in ne bodo javno objavili njegove fotografije: “Storilcu predlagamo, da se nam čimprej javi na zasebno sporočilo in se bomo dogovorili o podrobnostih.”

Naslovna slika je simbolična.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.