11:32, čet, 25. Apr

Pranje umazanega perila nekdanjih zakoncev: potem, ko je objavil njeno golo mednožje, se je oglasila še ona in poudarila TO





Tim Kevin Ravnjak je pred dnevi objavil na Instagramu sliko, na kateri je njegova nekdanja žena Nina Klinar z golim mednožjem. To dejanje je marsikoga šokiralo. In po dnevih molčanja se je oglasila Nina.

Ni prvič, da nekdanja zakonca pereta perilo v javnosti, to se dogaja že več mesecev, a za marsikoga je bila objava Tima Kevina Ravnjaka krepko čez meje spodobnosti in spoštovanja. Nekoč sta bila zaljubljena in sad njunega razmerja je tudi hčerka, do katere lahko nekoč pride vsa zgodba pranja umazanega perila in burnega izpostavljanja.

Zdi se, da je Nina Klinar zdaj prekinila svoj molk in zapisala svoje misli. Tako kot njen nekdanji mož Tim Kevin se je oglasila na Instagramu in po poročanju Metropolitana zapisala, da kot mamica in ženska nikomur ne privošči takšne situacije, v kateri se je znašla sama. In da jo mnogi sprašujejo, zakaj je tiho in zakaj ne pove svoje plati. Poudarila je, da iz čisto preprostih razlogov. Meni, da dejanja povedo več kot besede, “zato se mi zdi komentiranje oziroma zagovarjanje samo sebe pred širšo javnostjo izguba mojega časa in energije. To raje varčujem za Mio. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko moji punčki brez slabe vesti pogledala v oči. Ona pa, upam, bo nekoč ponosna name. Da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek. In to mi je vredno več kot karkoli,” je po poročanju Metropolitana zapisala Nina.

Meni še, da bo na koncu zmagala resnica, namignila pa je še, da je zadevo prepustila kriminalistom oziroma ustreznim organom.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.