00:51, tor, 23. Jul

Pred petimi leti pri dveh letih umrl mali borec: Njegova zapuščina je ogromna





“Danes mislimo na našega predragega fantka Viljema Julijana, ki je na današnji dan pred petimi leti pri starosti dveh let in pol za vedno zaprl svoje prekrasne oči in odšel med zvezdice,” so včeraj zapisali pri društvu Viljem Julijan.

“Danes mu za mavrico pošiljamo naše srčne misli ljubezni. Njegovo življenje je bilo prežeto s težko borbo z izredno hudo, neusmiljeno in smrtonosno redko genetsko boleznijo – gangliozidozo GM1. Na svoji kratki poti je postal srčen glasnik in ambasador vseh malih borcev – otrok z redkimi boleznimi, ki jim je dal glas in mesto v tem svetu in v naših srcih. Dragi naš mali fantek, z vsem srcem ti izkazujemo naš najgloblji poklon in srčna hvala ti, da je tvoje življenje omogočilo toliko dobrega za druge otroke z redkimi boleznimi. Vedno boš v naših srcih kot najbolj svetla zvezdica,” so se z besedami poklonili na družbenem omrežju.

“Njegova zapuščina je tudi naše Društvo Viljem Julijan, ki ponosno nosi njegovo ime in s katerim pomagamo vsem mali borcem v Sloveniji in se z vsem srcem borimo zanje. Danes smo v našem društvu v mislih tudi z njegovo družino Gregor Bezenšek ml. – SoulGreg Artist in Nino ter njegovo sestrico Ella Vito in bratcem Julijanom Valentinom.”

“Naj za naše male borce in njihove družine vedno in večno zmaguje ljubezen! Tebi dragi Viljem Julijan pa še enkrat naš največji poklon,” so zapisali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.