11:26, čet, 18. Apr

Pred vrati je Zimski športni vikend Maribora





Prihodnji vikend bo v Mariboru posebej športno obarvan. Športna zveza Maribor v sodelovanju z Mestno občino Maribor organizira Zimski športni vikend. Zunanje in notranje športne aktivnosti bodo tako ponovno razporejene po različnih prizoriščih, udeleženci pa bodo lahko izkoristili številne ugodnosti, od znižanih kart do brezplačnih tečajev in aktivnosti.

Že tradicionalno se večina zimskih aktivnosti športnega vikenda odvija na in pod Pohorjem. Tudi letos bodo udeleženci lahko izkoristili cenejšo vozovnico za smučanje in brezplačen smučarski tečaj za otroke. Cena bo odvisna od trenutnih pogojev in obratovanja prog. Zimskemu športnemu vikendu se tudi letos pridružuje kopališče Pristan.

Letošnja novost med aktivnostmi v Pristanu je potapljanje z jeklenko za otroke. Zimsko dogajanje se bo odvijalo tudi v Ledni dvorani Maribor. Dodatno pa letos v sklopu Zimskega športnega vikenda ponujamo še BMX aktivnosti in plesno božično zabavo.

Moto “Gibaj Maribor”

Celoten program Zimskega športnega vikenda in vsi kontakti ter informacije za predhodne prijave, tam kjer je to pogoj za sodelovanje, so navedeni v uradni brošuri, ki jo najdete tudi na tej povezavi. Tudi letos je “Gibaj Maribor” moto, kateremu sledimo pri organizaciji pestrega športnega programa.

Z njim namreč želijo ljudi spodbuditi, da se tudi v zimskem času udeležijo tako zunanjih kot notranjih športnih aktivnosti in morda poskusijo tudi kaj novega. Zimski športni vikend je zagotovo priložnost tudi za to.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.