09:24, pet, 5. Jul

Predstava “Mijidvi boma vse porihatli” nasmejala obiskovalce





Skoraj polna avla obiskovalcev v OŠ Muta se je minulo nedeljo prešerno nasmejala komediji “Mijidvi boma vse porihatli” v izvedbi članov Umetniškega društva Vila in organizacijski izvedbi članov TD Muta.

untitled-6791

Veseloigro, ki se je odvijala v avli OŠ Muta, z naslovom “Mijidvi boma vse porihtali” so zaigrali člani Umetniškega društva Vila. Veseloigra, ki so jo predstavili v dveh dejanjih je bila polna smeha in nerodnih ter smešnih situacij. “Dve prijateljici se odločita, da bi radi zaslužili denar in ker ravno njihovega zdravnika ni na vasi, sta izkoristili to priložnost in odprli svojo ambulanto v kateri sta vsakemu pacientu zračunali 50€ za pregled. S prisluženim denarjem si privoščiti pravo veselico in se napijeta. Vendar kmalu se začne govoriti po vasi o teh nenavadnih učinkih zdravljenja zdravnice in medicinske sestre in resnica pride na dan. Temu sledi tudi zaslužena kazen,” so povzeli zgodbo igralci.

Nastopajoči so bili za dolge ure vaj in vloženega truda nagrajeni z bučnim aplavzom navdušenih obiskovalcev. V naslednjih tednih si bo možno ogledati predstavo tudi v okolici Maribora.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.