05:16, pet, 19. Apr

Predstavnika sindikata delavcev Nigrada se bosta sestala s podžupanom





Po tem, ko so danes zaposleni na Nigradu zahtevali sestanek pri županu Andreju Fištravcu, so na Mestni občini Maribor povabili predstavnika sindikata delavcev Nigrada, na sestanek oz. srečanje s podžupanom Sašo Pelkom.

zbor delavcev nigrada, drugič, 7.8 (4)

Kot so odgovorili iz Mestne občine Maribor so predstavnika sindikata podjetja Nigrad- predsednika Draga Bučka in podpredsednika Branka Novaka, povabili, da se danes ob 13. uri srečata s podžupanom Sašo Pelkom, “ki v času odsotnosti župana MO Maribor dr. Andreja Fištravca s polnimi pooblastili nadomešča župana,” so zapisali.

Ob tem so dodali, da sta bila povabljena samo predstavnika sindikata, “saj sta s strani sindikata prišli povabili za petkov in ponedeljkov zbor delavcev in sta kot predstavnika delavcev tista, ki lahko najbolj korektno predstavita in osvetlila dileme in odprta vprašanja zaposlenih na Nigradu.”

Mestna občina Maribor vztraja, da kot člana nadzornega sveta odstopita predstavnika zaposlenih, ki sta  – kot pravijo na občini – z obstrukcijo seje konec julija povzročila stanje v podjetju Nigrad kakršno je sedaj. “Zaradi njune nekonstruktivne vloge pri stabilizaciji podjetja na današnji sestanek nista vabljena. Po zaključenem sestanku bomo medije obvestili o vsebini pogovorov,” so še dodali.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.