13:30, sob, 27. Jul

Preobrat: Je dekličino ugrabitev, ki se je končala s smrtjo, organiziral kar njen oče?!





Medtem, ko so v  Severni Makedoniji pretreseni zaradi krute smrti 14-letne deklice Vanje, se zdaj razkriva vse več podrobnosti groznega zločina. Oglasil se je minister za notranje zadeve Severne Makedonije in dejal, da je Vanjin oče osumljen, da je organiziral hčerkino ugrabitev.

Oče naj bi namreč po besedah ministra za notranje zadeve Severne Makedonije Olivera Spasovskega javil ugrabiteljem, da je Vanja sama doma.

Na novinarski konferenci je minister dejal, da je za smrt 14-letne Vanje iz Skopja in 74-letnega moškega iz okolice Velesa osumljenih pet oseb, poročajo na portalu kurir.rs. Trem osumljencem so odredili pripor, eno osebo pa naj bi iskali v tujini.

Izpostavil je, da gre pri deklici za umor iz koristoljubja in da je oče povezan z ugrabitvijo.

Spasovski je še dejal, da še niso prišli do tistega, ki je “opravil to gnusno dejanje, da pa so očeta deklice privedli in zaslišali. Portal kurir.rs še poroča, da so na novinarski konferenci povedali, da je ena od osumljenih oseb po prvih informacijah, ki so jih dobili, s članom družine organizirala ugrabitev s ciljem, da bi od matere deklice dobili denar.

Ugotovili so še, da ubiti 74-letnik iz okolice Velesa nima nikakršne povezave z ubito deklico. Spasovski je dejal,. da so zaradi povezanosti z enim od osumljenih moškemu vzeli vozilo in v njej odpeljali Vanjo, potem ko jim je oče javil, da je deklica sama doma.

Spasovski je še povedal, da je glavni organizator in osumljeni za umor deklice je 27. novembra okorog 11. ure ubil mladoletnico s pištolo. Spasovski je po poročanju portala še dejal, da bo naredil vse, da ga privedejo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.