07:20, čet, 4. Jul

Pretepli natakarico: Pridržane tri osebe, to naj bi bil razlog …





Včeraj je po poročanju portala Bakos prišlo do hujšega nasilja v središču prekmurske prestolnice Murske Sobote pri gostinskem lokalu “Punkt Kult.”
Kot na Bakosu zapišejo v nadaljevanju so trije nasilneži, moški in dve ženski končali za zapahi. Ženska, ki so jo pretepli, je hudo poškodovana, prepeljana je bila v soboško bolnišnico. Slovenske novice poročajo, da naj bi ženska pretepla natakarico v lokalu. Povod za pretep naj bi bilo ljubosumje, so še slišali od očividcev, a govorice je bilo težko preveriti, zapišejo na Slovenskih novicah.

V včerajšnjem poročilu PU Murske Sobote so sicer policisti zapisali: “Na področju kriminalitete smo obravnavali goljufiji v Ljutomeru in Murski Soboti, spletni goljufiji v Ropoči in Križevcih pri Ljutomeru, poškodovanji tuje stvari v Lipi in Odrancih, grožnjo v Gornji Radgoni, povzročitev lahke telesne poškodbe v Murski Soboti, tatvino goriva iz tovornega vozila v Grabonošu in nasilništvo v Murski Soboti, kjer smo pridržali vse tri osumljence tega nasilnega dejanja.”

Kot še Bakos poroča, policisti zbirajo nadaljna obvestila ter dokaze zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nasilništva. Vsakemu od treh osumljevcev grozi zaporna kazen v trajanju do treh let.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.