10:05, sre, 24. Apr

Pričenja se 14. otroška varnostna olimpijada





Danes se pričenja že 14. Otroška varnostna olimpijada, tekmovanjem četrtošolcev osnovnih šol iz območja Policijske uprave Maribor. Učenci se bodo med seboj pomerili v znanju s področja varnosti in v različnih spretnostih, z vsakega predtekmovanja pa se bodo v finale uvrstile najboljše tri ekipe.

Otroška varnostna olimpijada finale 2016 (11)

 

1. predtekmovanje bo danes ob 8.00 na OŠ Podlehnik, kjer se bodo med seboj pomerili učenci osnovnih šol iz območja Policijske postaje Podlehnik, Policijske postaje Ormož in Policijske postaje Gorišnica.

Predtekmovanja bodo potekala:
– 2. predtekmovanje bo v četrtek, 9. maja ob 8.00, na območju Policijske postaje Ptuj  na OŠ Juršinci,
– 3. predtekmovanje bo v petek, 10. maja ob 8.00, na območju Policijske postaje Lenart na OŠ Sveta Ana, kjer
bodo tekmovale šole iz območja Policijske postaje Lenart in Šentilj;
– 4. predtekmovanje bo v torek, 14. maja ob 8.00, na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica na OŠ Antona Ingoliča, Sp. Polskava, kjer bodo tekmovale šole iz območja Policijske postaje Slovenska Bistrica in Policijske postaje Rače;
– 5. predtekmovanje bo v četrtek, 16. maja ob 8.00, na območju Policijske postaje Maribor I na OŠ Franca Staneta Rozmana, kjer bodo tekmovale šole iz območja Policijske postaje Maribor I in Policijske postaje Ruše;
– 6. predtekmovanje bo v petek 17. maja ob 8.00, na območju Policijske postaje Maribor II na OŠ Tabor I, kjer bodo tekmovale šole iz območja Policijske postaje Maribor II.
Finale 14. Otroške varnostne olimpijade bo izveden v četrtek, 23. maja, na območju Policijske uprave Maribor, predvidoma v Športni dvorani Lukna v Mariboru, kjer bo tekmovalo 18 najboljših ekip iz šestih predtekmovanj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.