03:44, sob, 20. Apr

PRIKAZ NASPROTNIH DEJSTEV: Županja občine Ruše Urška Repolusk je imela podporo občinskih svetnikov pri volitvah, čeprav trdi, da je kandidirala brez njih





V zvezi s člankom “Županja občine Ruše Urška Repolusk je imela podporo občinskih svetnikov pri volitvah, čeprav trdi, da je kandidirala brez njih”, ki je bil objavljen 29. aprila na portalu lokalec.si, smo s strani Občine Ruše, prejeli zahtevek o popravku.

V mediju Lokalec.si je bil 29. 4. 2022 objavljen prispevek “Županja občine Ruše Urška Repolusk je imela podporo občinskih svetnikov pri volitvah, čeprav trdi, da je kandidirala brez njih”.

Zahteva za popravek in prikaz drugih oziroma nasprotnih dejstev se nanaša na napačne navedbe medija o rezultatu glasovanja v prvem krogu lokalnih volitev v letu 2018. Županja Občine Ruše je na lokalnih volitvah 2018 že v prvem krogu dobila največ glasov. Urška Repolusk je v prvem krogu dosegla kar 45,66 % glasov, Tomi Prosnik pa le 36,85 % glasov. V drugem krogu je Urška Repolusk dosegla 53,67 % glasov, Tomi Prosnik pa 46,33 %.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.