16:19, sre, 14. Avg

Pripravite se na novo šolsko leto v Europarku





Šolsko leto se neustavljivo približuje, zato je zdaj pravi čas, da se pripravite na izzive, ki vas čakajo. Že imate zvezke, nalivnike, barvice, šolsko torbo, copate in ostale šolske pripomočke? V mariborskem Europarku boste našli vse potrebno za učenje, ustvarjanje, šport in prosti čas. Če s pripravo na začetek šole začnete že zdaj, bo začetek septembra veliko bolj prijeten in zabaven.

Ogromna izbira šolskih potrebščin

Vstop v novo šolsko leto je vedno polno pričakovanj ter prinaša nove izzive in priložnosti. Pri učenju novih vsebin vsekakor prav pridejo kakovostne šolske potrebščine, ki bodo otroke dodatno motivirale za pridobivanje novih znanj. Na nakupovalni destinaciji ob Dravi boste našli vse, kar potrebujete za uspešen začetek šole. V trgovinah Mladinska knjiga, Papirnica Hartis, Interspar Maribor in Müller je na voljo široka izbira šolskih torb, peresnic, zvezkov, pisal, geometrijskih pripomočkov ter materiala za ustvarjanje. V Europarku boste našli tudi šolske knjige, delovne zvezke in ostala gradiva, s katerimi bo premagovanje vsakodnevnih nalog postalo mala malica.

FOTO: Bojan Mihalič

Ne pozabite na jesensko garderobo

Obisk Europarka lahko izkoristite tudi za obnovitev jesenske garderobe. Otroško garderobo dopolnite z barvitimi modnimi kosi, ne pozabite pa tudi na topla oblačila in obutev, ki bodo otrokom nudili zaščito in udobje v vsakem vremenu. V Europarkovih trgovinah lahko pobrskate za mehkimi puloverji, jaknami, praktičnimi dežnimi plašči in robustnimi čevlji. Za športne navdušence so v trgovinah Hervis, Adidas, Champion in Sport Vision pripravili ugodno ponudbo izdelkov za jesenske športne aktivnosti, kot so tek, kolesarjenje, ples in ekipni športi. Ne čakajte in se pripravite na izzive, ki jih bo prinesla jesen.

Sejem rabljenih učbenikov Mladi mladim

V soboto, 7. septembra, bo ob 10. uri pred vhodom 3 v Europark (s strani Titovega mostu) v sodelovanju s Studiom 11 potekal sejem rabljenih učbenikov Mladi mladim. Na sejmu bodo lahko dijaki in študenti prodajali rabljeno študijsko literaturo, šolske učbenike in knjige. Prodajno mesto je brezplačno, namen sejma pa je omogočiti mladim cenejši in lažji dostop do knjig in gradiv. Letošnji sejem bosta popestrila tudi DJ-ka in nastop plesne skupine.

FOTO: Jošt Gantar

Več informacij o aktualnem dogajanju v Europarku je na voljo na spletni strani in družbenih omrežjih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.