13:11, pet, 5. Jul

Prišlo do hude nesreče, dve osebi mrtvi





V prometni nesreči, ki se je okoli 9.30 zgodila na vipavski hitri cesti, sta umrli dve osebi, več je poškodovanih, so sporočili s policije.

Hitra cesta je zaprta med Šempetrom in Vrtojbo proti Italiji. Promet je na regionalno cesto preusmerjen na izvozu Šempeter. Hitra cesta bo predvidoma dlje časa zaprta, poroča prometnoinformacijski center.

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je nesreča s smrtnim izidom na hitri cesti blizu nekdanjega mejnega prehoda v Vrtojbi zgodila okoli 9.30. Udeležena sta bila tovorno vozilo s prikolico slovenskih registrskih oznak in kombi francoskih registrskih oznak.

Po prvih zbranih podatkih je voznik kombija trčil v tovorno vozilo, v prometni nesreči sta zaradi poškodb umrli dve osebi, več je poškodovanih. O nesreči je policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika, ki je odšel na kraj hude prometne nesreče in ogled prepustil policiji. Prav tako so o nesreči obvestili tudi okrožno državno tožilko v Novi Gorici, so navedli na policiji.

Poleg policistov so na kraju prometne nesreče posredovali tudi gasilci in reševalci. Policisti postaje prometne policije Nova Gorica na kraju opravljajo ogled in zbirajo dodatna obvestila, da bi ugotovili vse okoliščine hude prometne nesreče.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.