08:24, sre, 24. Jul

Prometna nesreča v Selnici ob Dravi





Danes zjutraj se je v Selnici ob Dravi, na križišču za Ruše, zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila: dva osebna in eno tovorno. Posredovali so poklicni gasilci JZZPR Maribor, 3 poškodovance so odpeljali v UKC Maribor.

PN Selnica

Ob 7.10 se je v Selnici ob Dravi, na križišču za Ruše, zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila: dva osebna in eno tovorno. Posredovali so poklicni gasilci JZZPR Maribor, ki so s tehničnim posegom rešili eno osebo iz osebnega vozila, do prihoda reševalne službe poškodovancu nudili prvo pomoč, pomagali pri iznosu poškodovanca iz tovornega vozila, odklopili akumulatorje v vseh treh poškodovanih vozilih in posipali iztekle tekočine na kraju nesreče. Reševalci NMP Maribor so oskrbeli in v UKC Maribor prepeljali tri poškodovane osebe.

Druge novice

Comments

  • ms

    30 junija, 2014

    ker je rondo težko postavit….

    Replay
  • tt

    30 junija, 2014

    Prosim ne pametuj s kroznim ce ne poznas situacije,zal sta bila udelezena tudi moja dva starsa zato se zadrzi komentarjev…Ce te pa že zanima pa je povzrociteljica delala samomor…

    Replay
  • mirko

    30 junija, 2014

    lažje ali težje poškodbe?

    Replay
  • lokalec

    30 junija, 2014

    Se strinjam z MS, rondo bi bil idealna rešitev. V tem križišču je in še bo pokalo, dokler se ne bo nekaj ukrenilo v smeri izboljšanja.

    Replay
  • IT

    1 julija, 2014

    samomor? pa pred 14 dni na ruškem mostu nesreča tudi delala ,,baje samomor,,,zanimivo tudi stara 38 let,,,da ne gre kje za isto osebo….

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.