22:29, čet, 28. Mar

Prometno obvestilo: Zaradi nesreče v okvari semafor v enem najbolj obremenjenih prometnih križišč, policisti svetujejo, da se temu križišču izognete





Danes, 19. 10. 2021, je v popoldanski prometni konici prišlo do prometne nesreče v enem najbolj obremenjenih prometnih križišč v Mariboru, v križišču Tržaške, Titove, Ptujske in Ceste proletarskih brigad. Zaradi trčenja v semafor je ta od takrat v okvari oz. je na »utripu«.

Upravljalec semaforja te napake vsaj do jutri, morda tudi dlje časa, ne bo mogel odpraviti oz. ne bo mogel vzpostaviti delovanja semaforja.

“Zaradi nedelujočega semaforja že prihaja do prometnih nesreč. Policisti zato vse voznike pozivamo, naj zelo pozorno upoštevajo prometne znake, ki so postavljeni na semaforju. V času, ko semafor ne deluje, se je potrebno ravnati po njih, v kolikor pa promet usmerja policist, pa po znakih, ki jih daje policist,” so sporočili iz PU Maribor.

Policisti bodo v jutranji konici fizično usmerjali promet. Ker je v teh jutranjih urah še tema oz. mrak, pozivamo k veliki previdnosti in upoštevanju znakov policistov.

Vsem tistim, ki imajo možnost uporabiti alternativne poti in se izogniti temu križišču, predlagajo, da to tudi storijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.