10:32, sre, 24. Apr

Psička povozil avtomobil, njegova družina stroškov zdravljenja ne more kriti





Pred nekaj dnevi je avtomobil povozil psa. Šlo je za nesrečen dogodek, po tem, ko je nekdo pustil odprta dvoriščna vrata in se je pes izmuznil na cesto ravno, ko je mimo pripeljal avtomobil. Ubogi psiček je obležal v mlaki krvi.

Najhuje jo je odnesla zadnja leva tačka – čez njo je namreč zapeljalo avtomobilsko kolo pri precej veliki hitrosti in mu jo dobesedno olupilo do kosti. Potrgalo mu je kite, mišice, kožo… Kuža je trpel hude bolečine in nujno je potreboval takojšnjo operacijo. Hvala Veterini Pobrežje v MB, kjer so Dona, kljub temu, da se je nesreča zgodila izven delovnega časa takoj sprejeli in med 3 urno operacijo naredili vse, da mu nogico rešijo,” je zapisala skrbnica skupine pasjeljubci, ki se je odločila, da pomaga družini, ki se je s tem dogodkom znašla v veliki stiski.

Mamica, sama z dvema otrokoma, se že osem mesecev bori z boleznijo. Ta čas je v staležu in prejema minimalno nadomestilo. Zato stroške operacije ni zmožna kriti. Višnja je obljubila, da bo naredila vse kar je v njeni moči, da pomaga pri kritju stroškov. Čaka ga dolga pot okrevanja.

“Najhuje pa je to, da lahko, če celjenje ne bo dobro, ostane brez nogice, zato so nujni dnevni obiski veterine. Lepo prosim vse člane skupine, ki se lahko odpoveste kakšnemu priboljšku, da skupaj pomagamo komaj 2 leti staremu Donu in njegovi družini skozi to nesrečo, ki jih je doletel,” je še zapisala.

Če želite pomagati lahko denar nakažete na:
Društvo Živalko
Bohoričeva 5a
1000 Ljubljana
Banka: NLB
SI56 020100263644317
KODA PLAČILA: CHAR
BIC: LJBASI2X
NAMEN: DON

“Društvo bo zbrana sredstva nakazalo direktno veterini Pobrežje, kjer je se kuža zdravi. Ne imejte slabe vesti, če je vaš prispevek simboličen, tudi, če nakažete 1€, boste prispevali več kot 90% tistih, ki nikoli ne pomaga. Hvala za vašo pomoč v Donovem imenu in v imenu njegove družine,” zaključijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.