20:30, sob, 27. Jul

Pustolovski strelec bo na zabavi, čustvena riba pa bo doma brala knjige. Kdo je še rad doma, kdo pa se divje zabava?





Če bi bili vsi ljudje enaki in enakega značaja, bi bilo kar malce dolgčas na svetu. Tako pa npr. eni gredo radi na zabave in v družbo, drugi pa ostajajo doma. Tako velja tudi na splošno oceno za različna astrološka znamenja.

Seveda ne smemo opisov astroloških znamenj vzeti za absolutno resnico, pomagajo pa nam lahko, da mogoče koga kdaj boljše razumemo. Tako lahko glede na splošne opise astroloških znamenj naredimo dve skupini: tiste, ki so bolj družabni, in tiste, ki se raje zadržujejo doma. Če naletimo na kako izjemo, pa se le spomnimo na šaljiv rek: da izjeme potrujejo pravilo ali pa začinijo življenje, da ni tako predvidljivo.

Znamenja, ki so bolj družabna

Dvojčka
Dvojčki so družabni, komunikativni. Radi gredo ven, na zabave, v družbo, saj se radi pogovarjajo in spoznavajo nove ljudi. So živahni in radovedni, kar jih naredi odlične družabnike.

Lev
Levi radi pritegnejo pozornost in uživajo v družabnih dogodivščinah, tako da jih boste zagotovo srečali na kaki zabavi.  So energični in ekstravertirani ter radi preživljajo čas s prijatelji.

Tehtnica
Tehtnice so družabne in ljubijo harmonijo v odnosih. Rade se družijo in so odprte za nove izkušnje. Z njimi se je prijetno pogovarjati, zato ste lahko brez skrbi na zabavi z tehtnicami.

Strelec
Strelci so po naravi pustolovski in vedno iščejo nova doživetja. Radi potujejo in spoznavajo različne kulture. So odprti, radovedni in družabni, tako da jih boste kar hitro našli tudi na zabavah.

Vodnar
Vodnarji so ekscentrični, radi preučujejo nenavadne koncepte. Znajo biti doma, kar jim ni težko, na zabavo pa brez težav pridejo sami. Je pa res, da ni vsaka zabava primerna za njih.

Znamenja, ki se raje zadržujejo doma

Rak
Raki so bolj za domačnost in dom. Radi ustvarjajo udobje v svojem domu. Radi so doma v krogu svoje družine ali pa s tesnimi prijatelji ter cenijo domače okolje. Zabava ja, vendar ne bučna.

Devica
Device so natančne, organizirane.  Bolj kot za kako zabavo, bodo za preživljanje časa doma. Sploh, če so one tiste, ki morajo kaj pripraviti za to. Uživajo v tišini in miru svojega doma.

Kozorog
Kozorogi so predani svojim ciljem in karieri. Tudi doma se lotijo dela, velikokrat jih boste dobili, da bodo svoje delo delali od doma. Radi imajo tišino in mir, ne pa divjanje z enega kraja na drugega.

Ribi
Ribe so čustvene, tako jemljejo tudi svet. Rade preživljajo čas v domačem okolju, kjer se počutijo varne. Rade se ukvarjajo z umetnostjo ali pa jo občudujejo. Poslušajo  glasbo ali berejo v tišini svojega doma.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.