14:14, pet, 2. Jun

Pustovanje v Lenartu, pričakujejo več kot 1000 mask

Prihaja pust, čas ko znorijo pametni in se spametujejo norci.

Letos pripravljajo v Lenartu že 30. pustovanje, ki bo v soboto, 18. februarja 2023, sporočajo iz občine in dodajajo: “Vabimo skupine, posameznike, otroke in odrasle, da se pridružijo povorki.”

Maškare se zberejo ob 10.30 uri, nasproti blokov, na Jurovski cesti. Pustna povorka bo krenila ob 11. uri, po Jurovski c., po Ilaunigovi ulici, mimo Centra za socialno delo, po Maistrovi, mimo avtobusne postaje, po Gubčevi, nadaljevala pot po Goriškovi ul., mimo doma starejših in se bo zaključila na parkirišču pri Vrtcu Lenart, kjer bo zabava. Ulice bodo v času povorke zaprte za promet.

Najboljše maske bodo nagrajene

Najizvirnejše maškare bodo nagrajene, še namignejo in dodajo: “Veseli bomo vseh skupin in posameznikov, zato pričakujemo udeležbo in prijavo do petka, 10.2.2023 na Občino Lenart, po e- pošti na naslov darja.ornik@lenart.si ali na tel. št. 729 13 21.”

Povorko želijo obogatiti z novimi, izvirnimi maškarami

Želijo si, da bo pustovanje čim bolj norčavo, zato vabijo maškare, da se v čim večjem številu udeležijo pustne povorke. Pustovanja v Lenartu se je vsako letu udeleži več kot 1000 maškar, želijo ga ohraniti in obogatiti z novimi, izvirnimi maškarami, zato prijazno vabijo k sodelovanju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav