04:29, sob, 6. Jul

Rad’mam tek tudi letos uspešen





Več kot 400 obiskovalcev se je danes udeležilo tradicionalnega teka Rad’mam tek v Radljah. Nagrade za najboljše sta podelila Primož Kozmus in Jolanda Čeplak.

rad mam tek radlje (1)

Dopolnjeno danes ob 13:55

V Radljah ob Dravi se je v nedeljskem dopoldnevu zbralo več kot 400 ljubitelji teka od blizu in daleč in se udeležilo največjega tekaškega dogodka na Koroškem Rad’mam tek.

Projekt Rad’mam TEK se je pričel v Radljah ob Dravi razvijati leta 2011 in sovpada z izgradnjo novega Športnega stadiona in ustanovitvijo Koroškega atletskega kluba Radlje ob Dravi.

Glavni organizator dogodka Gregor Likar je povedal, da želijo s tem projektom približati šport ter gibanje čim širši populaciji ljudi na prijazen in ljudem zanimiv način. Pripravili so tudi nekaj novosti, med najpomembnejšimi je tek gasilcev posameznikov in trojk na 5 km. Nagrade sta letos podelila športna gosta Primož Kozmus in Jolanda Čeplak, ki je tudi sama pretekla 5 kilometrsko traso.

Za vse prijavljene tekače so pripravili topel obrok in simbolična darila sponzorjev. Pričakovanja o udeležbi tekačev so bila s strani organizatorjev izpolnjena in kot pravi župan občine Alan Bukovnik: “Mesto ob tem dnevu vedno zaživi v polni luči.”

Več v Občinskem informatorju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.