10:53, tor, 23. Apr

Ralf Schumaher bo postal ambasador slovenskega podjetja





Znameniti nekdanji dirkač formue 1 Ralf Schumacher bo danes v Slovenj Gradcu podpisal pogodbo o sodelovanju s slovenskim podjetjem Robeta.

Podjetje Robeta iz Slovenj Gradca je proizvajalec najbolj luksuznih vanov (avtodomov), ki jih trži v vseh državah EU. Posebni so po tem, da je vsako vozilo izdelano na podlagi individualne konfiguracije posameznega kupca in zato unikatno in butično.
Svetovno znani bivši voznik formule 1 Ralf Schumacher (ki je nanizal šest zmag za svetovni pokal), danes popoldne s podjetjem Robeta podpisuje ekskluzivno pogodbo o sodelovanju. Skupaj z njim bodo razvili edinstven avtodom pod sloganom Robeta powered by Ralf Schumacher.

Prav tako mu bodo na dogodku uradno predali promocijsko vozilo Robeta model Apollo – njihovo najbolj luksuzno izvedbo. Schumacher bo kot njihov ambasador globalno pripomogel pri širjenju blagovne znamke Robeta in prepoznavnosti Slovenije v svetu, saj bo vozilo prisotno na vseh dirkah formule 1 in formule 3 v Evropi, kjer je Schumacher prisoten kot strokovni komentator SKY TV.

V prihodnosti si zaradi tega sodelovanja obetajo tudi širjenje podjetja Robeta z gradnjo novo proizvodnje hale, ki bo zagotovila številna nova delovna mesta na Koroškem.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.