19:09, čet, 18. Apr

Razpis za nastop na odru KMŠ 2022 je odprt





Tradicionalni projekt Kluba mariborskih študentov, oder KMŠ oder, bo tudi letos v sklopu Festivala Lent omogočal mladim glasbenikom predstavitev širši množici. Društvo KMŠ prijave zbira do 17. 4. 2022.

“Še veš, kakšen je občutek, ko si na odru res čisto svoboden? Ko cela ulica mladih utripa v ritmu tvoje glasbe?” so zapisali. Oder KMŠ bo tokrat že osmič popestril poletne večere. V preteklih letih je na odru nastopilo že veliko nadobudnih umetnikov in umetnic. Med njimi pa tudi nekaj uveljavljenih imen, kot so Koala Voice, Joker Out, Emkej, Bilbi, Adi Smolar.

V Klubu mariborskih študentov sporočajo še to: “Če ste zadnji dve leti preživeli doma, v coni udobja in negotovosti – potem je čas, da spet stopite v “spotlight” našega odra brez strehe. Zdaj pa res ni več izgovorov!”

Razpis je namenjen tistim, ki so stari do 30 let in prihajajo iz Štajerske, najsi so posamezniki ali pa imajo glasbene skupine.  Prijavijo se lahko do 17. 4. 2022 na razpis za nastop. Razpis je objavljen na  Facebook strani Kluba mariborskih študentov

Tudi letos bodo obiskovalci izbirali glasbeno točko, ki jih bo najbolj navdušila ter jim tako dodelili 500 evrov za pomoč pri nadaljnji karieri. Ponovno pa bodo izbirali nekoga, ki se mu bo ponudila edinstvena priložnost, da prihodnje leto nastopi na enem izmed večjih odrov Festivala Lent.

Fotografija: Oder KMŠ: Foto Klub mariborskih študentov

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.