02:19, pon, 29. Jul

Rebeka Dremelj ob hčerini bolezni: “Prvič sem bila v fazi, ko sem dejansko mislila, da bo otrok umrl.”





Hčerka Rebeke Dremelj je zaradi nenadnih zdravstvenih težav pristala v bolnišnici. Rebeko in njenega moža so hude zdravstvene težave hčerke Šajane zelo pretresle.

Deklici je namreč otopela desna stran obraza, Rebeka pa se je ustrašila tako zelo, saj je mislila, da bo Šajana umrla. Pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je zapisala v zgodbah na Instagramu: “Šajana naju je zvečer prestrašila tako zelo, da nama je verjetno skrajšala življenje za 20 let.”  Ob Šajaninih težavah sta starša poklicala reševalce, ki so deklico odpeljali v novomeško bolnišnico. Otopela ji je cela desna stran, poročajo v Večeru. Deklica ni mogla govoriti, celo dušila se je. Rebeki se je zdelo, kot da je Šajano zadela možganska kap.

Kasneje je zapisala: “Prvič sem bila v fazi, ko sem dejansko mislila, da bo otrok umrl.” Več dni ni spala, spomnila se je na tiste starše, ki se morajo z boleznijo svojega otroka spopadati iz dneva v dan. Ob koncu hude preizkušnje se je zahvalila bolnišničnemu osebju, prijateljem, ki so izkazali podporo in nudili pomoč. Opomnila je še, da je Šajana verjetno imela postcovidni sindrom.

Mi pa upamo, da je dekle zdaj popolnoma okrevalo in da so se v družino Rebeke Dremelj vrnili boljši, mirnejši časi.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.