00:22, čet, 25. Apr

Robert Golob odkrito o zasebnem življenju in Tini Gaber: “Že en čas živimo skupaj, tudi z mojimi otroci.”





Predsednik vlade Robert Golob je v pogovoru za oddajo Preverjeno med drugim spregovoril tudi o svojem zasebnem življenju, kar je pri njemu izjemno redko.

Povedal je, da živi v Ljubljani skupaj s partnerico Tino Gaber in z dvema od svojih treh otrok: “Ja je, že en čas je. Že en čas živimo skupaj, tudi z mojimi otroci. Tako da ta del ni na noben način skrivnost.”

“Odselili smo se poleti oz. jeseni 2021, nisem hotel o tem govoriti v javnosti, zasebno življenje, še posebej otroci, so stvar posameznika in ne tolko javnosti,” pa je povedal o razhodu s svojo zaenkrat še ženo. Kot je pojasnil, je trenutno v postopku ločitve, za katerega meni, da bo v kratkem zaključen. Proces so sicer uradno sprožili lanskega decembra.

Gabrova je drugačna oseba, kot se ji pripisuje v medijih

V izseku pogovora za Preverjeno, ki bo v celoti predvajan nocoj, je o svoji partnerici povedal tudi, da je precej drugačna oseba, kot se ji pripisuje v medijih. “Ona je zelo čustvena, strastna, če hočete, zagovornica šibkih – v tem primeru tako ljudi kot tudi živali. In pri tem je zelo konsistentna in zelo borbena. Ima nekaj v sebi, kar človek ne bi pričakoval, glede na sliko, ki jo mogoče projicira javnosti,” je dejal.

Dodal je še: “Tudi moj otrok spremlja poročila in gleda vse te izmišljotine o Tini Gaber. In meni ni vseeno. In jaz ne želim, da bi moj otrok živel v svetu, kjer bi imel izziv s tem kaj vidi o človeku s katerim živi v istem gospodinjstvu in, ki ga ima rad.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.