20:40, sob, 27. Jul

Rojeni v teh znamenjih veljajo za najbolj ljubljene prav zaradi svojih lastnosti





V življenju vsi naletimo na ljudi, pri katerih se začutijo njihova dobrota, prijaznost in dobro srce. Od njih kar sevata ljubezen in pozitivna energija. Pa pravzaprav ni treba, da gre za ljubezensko razmerje, ampak za prijateljstvo ali pa za podporo v službi. In takšne ljudi imajo drugi še posebej radi.

Seveda, saj se vsak od nas kdaj znajde v situaciji, ko potrebuje ramo, na katero se želi nasloniti, podporo pri odločanju ali pa preprosto objem. In po karakteristikah astroloških znamenj lahko ugotovimo, kateri ljudje so zagotovo takšni, pišejo na portalu Index in naštejejo astrološka znamenja: rak, lev, tehtnica in ribi.

Rak
Raki namreč veljajo za velike zaščitnike in skrbne ljudi. Zelo so empatični, čutijo, kaj se z ljudmi v njihovi okolici dogaja, radi jim ponudijo podporo. Velikokrat so precej družinski, znajo biti dobri prijatelji. Prav zaradi teh lastnosti, jih ljudje imajo tudi zelo radi.

Lev
Levi so tisti, ki imajo veliko srce, pripravljeno pomagati, čeprav so velikokrat sami tisti, ki bi bili radi v središču pozornosti. A ker so strastni in čustveni, se kaj kmalu znajdejo pri drugih ljudeh. Njihov značaj je topel, z njim pritegnejo druge.

Tehtnica
Tehtnice so šarmantne, velikokrat privlačne. Resda so nagnjene k iskanju ravnovesja, a so pri tem tudi zelo dobre poslušalke. Ker velikokrat želijo slišati vse strani, bodo tudi na koncu znale svetovati. Ob tem pa biti pravične. In to je tisto, kar imajo ljudje pri njih radi.

Ribi
Ribe so čustvene, intuitivne, globoke, zaradi vsega tega pa tudi zelo empatične. Rade poiščejo globino pri odnosih, ne bojijo se tega. Dejansko iščejo nekaj, kar ni samo plitvo in površinsko, ampak iskreno in skrito v duši. In ker so takšne, kot so, so priljubljene pri drugih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.