01:02, sre, 17. Apr

S poštarjem Pavlijem šolarjem napolnili torbe





Z dobrodelno akcijo »Poštar Pavli polni šolske torbe«, katere pobudnici sta Pošta Slovenije in Zveza prijateljev mladine Slovenije, so zbrali približno 15.000 šolskih potrebščin. S SMS-ji ter denarnimi nakazili pravnih in fizičnih oseb pa 6.200 evrov donacij za šolarje, ki jim starši potrebščin ne bi mogli kupiti.

Šolske potrebščine bodo člani 38 društev, članic ZPMS, razdelili 2.000 otrokom, ki jim starši zaradi socialne stiske sicer ne bi mogli omogočiti brezskrbnega vstopa v šolo. Otrokom bodo tako olajšali pričetek novega šolskega leta, starše pa vsaj delno razbremenili finančne stiske.

postar pavli

Dobrodelna akcija še traja
Zbiranje šolskih potrebščin je sicer zaključeno, še vedno pa poteka zbiranje finančnih sredstev. Posamezniki in podjetja še vedno lahko sodelujejo in svoj finančni prispevek do 9. oktobra 2017 nakažejo na TRR Zveze prijateljev mladine Slovenije (UPN-obrazec je na voljo na pošti) ali pošljejo SMS sporočilo na številko 1919, s ključno besedo SMEH. Tako lahko prispevajo 1 evro, s ključno besedo SMEH5 pa 5 evrov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.