23:29, pet, 19. Apr

S prodajo pic bodo polepšali praznike družinama v stiski





Pizzeria Lili (ki jo najdete tako v Radizelu kot tudi na Ptuju) se je odločila, da bo ta december polepšala praznike dvema družinama.

V teh čudnih časih, ko se ljudje soočajo s skrbmi in vprašanj o prihodnosti, so toliko bolj pomembne pozitivne zgodbe. Zato sta se lastnika Aleš in Sanela Slanič v sodelovanju z marketinškim Studiem Pinman odločila, da bosta ob podpori svoje ekipe ter zvestih strank pomagala dvema družinama (eni iz okolice Ptuja, drugi iz okolice Radizela), ki sta se znašli v finančni stiski.

Od vsake prodane pice bodo 50 centov namenili ravno v te namene. To lepo gesto je na družbenih omrežjih med drugimi podprl tudi nekdanji zmagovalec slovenskega Masterchefa Darko Klemen. Akcija je že v polnem teku in ljudje so jo zelo lepo sprejeli ter podprli, kot je vidno po družbenih omrežjih, nadaljuje pa se do 20.12.2020.

Polovica za tričlansko družino z bolnima staršema

“Polovica zbranega izkupička naše dobrodelne akcije #zadruzini bo šla družini iz okolice Ptuja. Gre za tričlansko družino z otrokom, ki obiskuje osnovno šolo. Oba starša imata zdravstvene težave. Družino smo izbrali sami, direktno preko šole zato vemo, da jim bo ta denar res prišel prav,” so v četrtek sporočili na Facebook strani Picerije Lili.

Tako, dragi naši, od danes naprej vsak vaš nakup pizze pri nas, prinese 50 centov, ki gredo v dobrodelne namene za dve…

Objavil/a Pizzeria Lili dne Torek, 01. december 2020

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.