13:40, pet, 29. Mar

S sekiro umoril svojo ženo, pobrala naj bi mu 140 tisočakov





Poročali smo, da so v soboto policisti obravnavali krut zločin, ko je 79-letnik ubil 69-letno žensko.
Kot poroča Večer, so okoli 18. ure policisti prejeli klic, da se je zgodil umor. V hiši so našli mrtvo 69-letnico in poškodovanega 79-letnega osumljenca. Najprej so ga zdravniško oskrbeli, nato pa zaradi suma storitve kaznivega dejanja pridržali. Še isti dan so ga hospitalizirani v psihiatrični ustanovi.

Kot so uspeli izvedeti pri Večeru, naj bi 79-letnik ženo pokončal s sekiro

Policijo naj bi poklical sam. Ena od sosed je za Večer dejala, da so ju včasih videli na sprehodih, a zadnje čase nič več. Govorice naj bi bile, da mu je pokojna pobrala nek denar. Teden dni pred dogodkom so policisti spraševali, kje stanujeta.

Storilčev polbrat je za Večer potrdil, da ni bilo vse rožnato. Spoznala sta se sicer pred desetimi leti preko oglasa v časopisu. Letos na martinovo, naj bi mu polbrat dejal, da bosta se z 69-letnico razšla, saj naj bi mu pobrala 140.000 evrov. Polbrata naj bi se dogovorila, da se ponovno srečata, a k njemu ni prišel, dejal mu je, da ni smel. Polbrat je osumljenca še vprašal, kako mu lahko pomaga, a prejel odgovor, da mu niti Bog ne more, saj vanj ne verjame.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.