12:33, čet, 25. Apr

Saj ni res pa je … pri naših sosedih na cepljenje odšel z umetno roko





Proticepilec se je po svoj odmerek odpravil z lažno silikonsko roko, poročajo mediji. Medicinska sestra je že želela moškega cepiti, a se ji je roka zdela sumljiva.

Portal svet24 poroča o pretkanem 50-letnem Italijanu, ki mu očitno predlog, da bo treba izpolnjevati pogoje PC, ni preveč po godu. V italijanskem mestu Biella nedaleč od Torina je v vstopil v cepilni center, zavihal rokav in nastavil ramo, da bi ga medicinska sestra cepila.

Zdravstvena delavka, ki je imela v tistem trenutku nalogo, da moškega s cepi proti covidu-19, je za italijanski časnik La Repubblica pojasnila, da sprva ni opazila ničesar nenavadnega, a ji je, ko se je dotaknila roke, zadeva oddajala nenavaden volj, tudi barva “kože” pa ni bila čisto prava. Prosila ga je, naj sleče srajco, in ga tako razkrinkala, nastavil ji je namreč, verjeli ali ne, silikonsko roko.

V veljavo stopajo strožji pogoji

Po njenih navedbah jo je moški nato še poskušal prepričati, naj mu pogleda skozi prste, a ga je odslovila. “Kot strokovnjakinjo me je dejanje užalilo,” je povedala za omenjen medij. Moški, ki se je želel poslužiti prevare, pa se bo zaradi goljufije zagovarjal na sodišču. Najnovejši ukrepi v Italiji, v skladu s katerimi bo za vstop v kina, gledališča, telovadnice, nočne klube, gondole in na stadione treba izpolnjevati pogoj PC, bodo v veljavo stopili 6. decembra.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.