18:37, čet, 28. Mar

Sanjska Mariborčanka pred tv zasloni ujeta v poljubljanju s sotekmovalcem





Na Kmetiji so kaj kmalu začele švigati tudi ljubezenske iskrive. Nina Radi, Mariborčanka, ki jo poznano iz oddaje Sanjski moški, kjer svoje sorodne duše ni našla, je tokrat lahko izbirala kar med dvema fantoma.

Za njo sta se ogrela tako Tilen, kot Ambrož, kot kaže pa je Ninino srce bolj ogrel ravno slednji. Nina in Ambrož sta kot kaže drug v drugem našla tisto, kar sta tako dolgo iskala. Življenje je res nepredvidljivo in besede voditeljice Natalije, da lahko v letošnji sezone gledalci pričakujejo nepričakovano, so se že do zdaj uresničile. V objemu narave, daleč stran od zunanjega sveta, med nevidnimi zidovi resničnostne igre, sta se našli dve hrepeneči srci, ki bosta že nocoj ugotovili, da ju prepletajo več kot zgolj prijateljske vezi.

Smo dobili nov parček na sceni resničnostih šovov?

Ambrož, ki se je hitro prikupil tako tekmovalcem, kot gledalcem pred televizijskimi zasloni, je kmalu pritegnil tudi pozornost drobne Nine, ki se je sicer je šovu pridružila kasneje. Čeprav je svetlolaska precej nezaupljiva, ter, kot je priznala se težko odpre, pa je Ambrožu očitno uspelo najti pot do njenega srca.

Nocoj bo v Kmetiji romatično vzdušje, na prigovarjanje tekmovalcev se bo zgodil tudi pravi poljub, po katerem bo Ambrož kar sijal od sreče.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.