00:57, pet, 26. Apr

Savina Atai sporočila: V Mehiki ne bosta samo ona in mož, ampak bodo trije





Poročali smo že, da se je Savina Atai skupaj z možem Garrettom preselila iz Nove Zelandije v Mehiko. Zdaj pa je sporočila, da tam ne bosta sama, ampak trije.

Kot božični čudež je označila to, da se je njenemu možu in njej v Mehiki pridružila Lotus, zanjo je to najlepše božično darilo. Njena psička Lotus je namreč ostala v Sloveniji, ko se je Savina preselila v Novo Zelandijo. Ni bilo mogoče, da bi jo vzela zraven. Zdaj pa je urejeno, njena Lotus je prišla v Mehiko.

“Dve leti sem se trudila, da bi bili skupaj: prvo leto sploh ni bilo letov na Novo Zelandijo, potem pa je bil mogoč samo let preko Amerike pa do Avstralije in nato 14 dni karantene na Novi Zelandiji. Tudi če bi jo šla v Slovenijo ‘iskat’, ne bi mogla leteti z mano. Včeraj je prišla. Najprej se je vse skupaj zelo zakompliciralo. Kljub temu, da sem najela agencijo za prevoz živali in je imela Lotus vse veterinarske preglede. A en papir je manjkal, so rekli ob prihodu. In jo zadržali. Vmes so zelo lepo skrbeli zanjo, a jaz nisem smela do nje.” je zapisala Savina.

A nato se je uredilo: “24 ur sem jokala, hodila od enega inšpektorja do drugega, pa veterinar je moral priti in opraviti pregled – vsi so bili nad prijazni in sočutni, a istočasno so se strogo držali pravil. Ni res, da se da v Mehiki mimo pravil pri uradnih zadevah. Zdaj sva skupaj. Sploh bi besed, da se opiše ta sreča in občutki. In ni besed, da opišem hvaležnost do moje ljube Borke, ki je zanjo tako zelo lepo skrbela in je lastnica Mandale, sestrice od Lotus.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.