14:57, sob, 20. Apr

Še malo in začenja se prodaja kart za letošnji Festival Lent





Vstopnice za letošnji Festival Lent gredo v prodajo v ponedeljek, 17. avgusta.
Kot spo⁣ročajo iz Narodnega doma Maribor si boste zaželeno karto morali hitro rezervirati: “Število vstopnic je strogo omejeno, potrebna bo hitrost in organiziranost.⁣⁣” 

Lente letos, žal nebo sporočajo organizatorji. Kakšne pa so kapacitete? “Strogo omejene, kar so denimo ugotovili vsi tisti, ki so drli k nam v Narodni dom, ko je nastopal Tadej Toš. Pričakujemo, da bodo številni mamljivi dogodki razprodani ravno zato, ker so kapacitete omejene. In ker je program, verjamemo, mamljiv, zato znajo vstopnice hitro dobiti lastnike. Napise »Razprodano« imamo seveda že pripravljene.”
⁣⁣

Cena vstopnic za letošnje dogodke se med 5 in 20 evrov. “Dvajset evrov velja le nastop Tadeja Toša. Vsi ostali StandUpLent nastopi v Vetrinjskem dvoru so po 10 evrov. Koncerti na Večerovem odru na Rotovškem trgu so po pet evrov (Prismojeni profesorji bluesa, Koala Voice in MRFY, Siti hlapci) in deset evrov (Emkej, Dan D, Lačni Franz, Elvis Jackson) ter petnajst evrov (Siddharta, Vlado Kreslin). Komedije na Minoritih – Oder Nove KBM so po 15 evrov, le Erotika po Emeršiču je 17. Med 10 in 15 evrov pa so vstopnice za JazzLent, ki bo, kot zadnja leta, na Minoritih. Trije koncerti odra Sodni stolp, ki gostuje v Minoritski cerkvi, bodo po 10 evrov, in sicer Terra Pop, Zvezdana Novaković ZveN & komorna zasedba Grlenice ter Duo Oba.”

Že nekaj časa je znan tudi program letošnjega Festivala Lent, ki se bo odvil med 21. in 29. avgustom. Me ddrugim bodo nastopili Siddharta, Dan D, Tadej Toš, Vlado Kreslin, Emkej, Koala Voice, Elvis Jackson, Lačni Franz … Celoten program najdete na tej povezavi.

Organizatorji sicer res naprošajo vse obiskovalce, da lentajo odgovorno: “Torej upoštevamo socialno distanco, razkužujemo roke, prihajamo zgolj zdravi in da imamo s seboj maske. V zaprtih prizoriščih se maske nosi ves čas, drugod pa od vhoda do sedeža.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.