20:21, sob, 27. Jul

Se ves čas prepirata? Mogoče pa vajini astrološki znamenji sploh ne spadata skupaj





Odnosi med dvema človekoma, ki sta na skupni poti, so lahko zelo enostavni, mirni, ljubeči. Na drugi strani pa lahko zelo napeti, neprijazni, celo polni prepirov.

Če se upošteva horoskop in značilnosti posameznih astroloških znamenj, se lahko ugotovi, da nekateri sploh ne pašejo skupaj. Mogoče je to splet različnih okoliščin ali pa enostavno ne znata mimo vsega in vztrajata pri svojem, ne da bi popustila.

Po eni strani vidimo pare, ki delujejo skupaj tako, kot da so rojena drug za drugega in se dopolnjujeta. Na drugi strani pa pare, pri katerih je dan poln konfliktov, slabe volje, neprimerne komunikacije.  Odgovor, zakaj je tako, se mogoče skriva prav v zvezdah.  Na portalu Index so našteli pare, ki sodeč po zvezdah ne spadajo skupaj.  Izjeme pa seveda potrjujejo pravilo.

Oven in Rak

Za Ovna je značilno, da je precej impulziven, tudi strasten, malce trmoglav, Rak pa je na drugi strani tisti, ki išeč stabilnost, mirnost, varnost. Če se najdeta dva taka skupaj, bosta potrebovala veliko potrpežljivosti in razumevanja, da se jima izzide. Sploh zaradi tega, ker imata lahko zelo različne pristope in poglede na življenje.

Bik in Vodnar

Bik je tisti, ki je za stabilnost, za rutino in to dvoje bo tudi vztrajno iskal. Sicer mu je tudi za svobodo, tako kot Vodnarju, a na to imata razične poglede. Vodnar bo s pogledom naprej, inovativen, radoveden, Bika pa bo bolj zanimala sedanjost. Običajno imata tudi različne prioritete v življenju.

Dvojčka in Škorpijon

Dvojček je za komunikacijo, za izražanje, ceni tudi socializacijo. Škorpijon na drugi strani pa ostaja skrivnosten, intenzivno čuti, tega pa ravno vedno ne pove. Med njima lahko pride do prepirov, ker drugače razvijata medčloveške odnose.

Lev in Kozorog

Lev je kralj, ki hoče biti v v središču pozornosti, rad se pohvali in še bolj je rad pohvaljen, v družbi hoče blesteti. Kozorogu pa ni toliko do tega, bolj ceni disciplino, strukturo, red, nadzor. Kaj hitro se lahko spreta zaradi tega, ker bosta imela različne življenjske vrednote.

Devica in Strelec

Devica je organizirana, velikokrat resna, pozorna na malenkosti in podrobnosti. Strelec pa je na prži, išče avanture, pustolovščine, svobodo. Velikokrat sta kar na dveh različnih bregovih, saj zelo različno pristopata k življenju. To ju lahko vodi tudi do več prepirov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.