14:23, ned, 15. Sep

Sebastian pristal v bolnišnici in izgubil spomin





Svetovni popotnik, pevec in plesalec Sebastian je po halucinacijah pristal v bolnišnici in izgubil spomin, navajajo Slovenske novice.

Priljubljeni estradnik, čigar strast sta odkrivanje novih dežel in spoznavanje ljudi ter tujih kultur, je poletni oddih zaključil v bolnišnici.

“V Budimpešti, kjer se je vse skupaj zgodilo, je namreč izgubil zavest in se prebudil šele naslednje jutro v bolnišnici. Sprva sploh ni vedel, kje je in kako je tja prišel, na srečo pa ni bil v smrtni nevarnosti ali poškodovan. Trenutno še vedno okreva, izkušnja pa mu je nagnala nekaj strahu v kosti. Kot pravi, ga zaradi pripetljaja še vedno skrbi, čeprav so zdravniki opravili temeljite preiskave,” navajajo Slovenske novice.

»V restavraciji sem na vsem lepem začel halucinirati. Prosil sem, naj pokličejo reševalno vozilo. Ko so prišli, sem izgubil zavest do naslednjega jutra. Zbudil sem se v bolnišnici in povedali so mi, da so opravili teste na alkohol, mamila, CT glave, EKG in so vsi rezultati normalni,« je zaupal za Slovenske novice.

Celoten članek najdete TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.