17:20, pet, 19. Apr

Sedežnica Radvanje v pogonu tudi v naslednjih sezonah





Sedežnica Radvanje na Mariborskem Pohorju je 17. aprila 2023 uspešno prestala strokovno-tehnični pregled, kar predstavlja podlago za podaljšanje dovoljenja za obratovanje.

“Sedežnica Radvanje na Mariborskem Pohorju je včeraj uspešno prestala strokovno-tehnični pregled, kar predstavlja podlago za podaljšanje dovoljenja za obratovanje. Obstoječe dovoljenje ji namreč poteče 15. maja letos, novo pa bo izdano za nadaljnji dve leti,” sporočajo iz Marproma.

Še vedno je varna za obratovanje

Tako bo omenjena sedežnica na mariborskem Snežnem stadionu normalno delovala tudi v prihodnjih zimskih sezonah. Še pred tem pa v letošnji poletni sezoni za obiskovalce adrenalinskega sankališča PohorJet, ki je trenutno že v pripravi na skorajšnje odprtje.

“Uspešno opravljen strokovno-tehnični pregled dokazuje, da je sedežnica Radvanje kljub svoji starosti (letnik izdelave 1972) še vedno varna za obratovanje, predvsem po zaslugi dobrega in rednega vzdrževanja, za kar si prizadeva podjetje Marprom iz Skupine JHMB,” še sporočajo na družbenih omrežjih Visit Pohorje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.