13:21, tor, 17. Sep

Šiker: “Življenjske in žalostne so zgodbe tistih, ki jim ne uspe ali ne zmorejo, morda ne želijo več. Še bolj žalostne so zgodbe družin, ki stojijo za njimi.”





Po tem, ko je gostilna Pri treh ribnikih zaprla svoja vrata, se na to odzivajo številni. Svojo misel so podali tudi v gostilni Šiker.

Njihov zapis objavljamo v celoti:

Spoštovani vsi gurmani, potrošniki, gostje!

V naših 150 letih obratovanja gostilne, se je odprlo in zaprlo že veliko gostiln in restavracij. Življenje je polno vzponov in padcev, tako pač je. To se ponovno bolj kaže v zadnjih mesecih. Z vsakim vzponom se veselimo, z vsakim padcem žalujemo.

Znotraj vsega tega veselja in žalosti pa so ljudje. Družine in posamezniki, ki živijo za to, da po napornem dnevu, ko utrujeni ležejo k počitku, drug dan ponovno odprejo svoja vrata. Tako dan za dnem. In verjemite, večina tega ne počne samo zaradi denarja, ampak zaradi zadovoljnega gosta in odgovornosti do življenja in preživetja.

Življenjske in žalostne so zgodbe tistih, ki jim ne uspe ali ne zmorejo, morda ne želijo več. Še bolj žalostne so zgodbe družin, ki stojijo za njimi.

Iz tega razloga še bolj častite in se veselite vašega priljubljenega kotička, kamor radi zahajate. Naj si bo to slaščičarna, čajnica, kavarna, morda pekarna ali restavracija in gostilna. Vzemite si čas in jih obiščite, tudi če samo na čaj ali kavo. In ne pozabite, ko boste stopili skozi vrata vašega priljubljenega kotička, tudi oni bijejo to težko bitko današnjega časa. Vse za to, da bodo tudi jutri odprli SVOJA VRATA, ZA VAS!

Namenite jim nasmeh, veseli ga bodo!

P.S. Objava je namenjena dvigu pozitivizma v gostinstvu in turizmu, zaradi tega bomo vse negativne komentarje nemudoma izbrisali.
Šikerjevi (foto: Arhiv gostilne Šiker)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.