20:55, pet, 19. Apr

Simon Razgor podaljšal pogodbo z RK Maribor Branik





Vodstvo rokometnega prvoligaša Maribor Branika se je dogovorilo še za tretje podaljšanje pogodbe za sezono 2022/23. Tako bo Simon Razgor tudi v prihodnji sezoni nosil dres Mariborčanov, so potrdili na klubski spletni strani.

Najboljši strelec v zgodovini RK Maribor Branik se je pred sezono 2021/22 po sedmih letih vrnil domov. V jesenskem delu aktualne sezone je imel veliko težav s poškodbami, zato je v ligi NLB zbral vsega devet tekem in dosegel 23 golov. Z dvigom forme bo že na preostalih tekmah te sezone v veliko pomoč pri lovu na čim boljšo uvrstitev v ligi NLB, v naslednji sezoni pa bo zagotovo želel še dodatno izboljšati svoj dosežek na klubski večni lestvici strelcev – trenutno je pri 1199 golih v vseh tekmovanjih, so sporočili.

Razgor je za Maribor igral že med letoma 2007 in 2014, ko je v sedmih sezonah v vseh tekmovanjih dosegel kar 1173 golov, z Mariborom pa leta 2010 zaigral tudi v finalu pokala.

Nato je sedem let blestel v dresu beloruskega velikana Meškov Brest in z njim vselej uspešno igral v elitni ligi prvakov. Razgor je bil zelo aktiven tudi v slovenski reprezentanci, za katero je dosegel več kot 100 zadetkov. Slovenijo je med drugim zastopal na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru leta 2016, kjer je slovenska reprezentanca zasedla šesto mesto.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.