15:35, čet, 30. Jun

“Prepoznal sem oba v sobi 102”

»Prepoznal sem prstane na roki«, »to je naša razredničarka«, »mislim, da je ravnatelj«, »oba sta delavca šole« … S temi in podobnimi besedami so dijaki Tehniškega šolskega centra Maribor opisovali škandalozni video, ki je danes zaokrožil po spletu. Moški, ki na posnetku oralno zadovoljuje učiteljico matematike, naj bi bil Drago Kamenik, a sam to zanika, prav tako pa je zadevo že prijavil policiji.

skandal_strojna

DOPOLNJENO: 18.11. 2014 OB 15.18
Dijaki so bili zgovorni: “Na posnetku se sliši predavanje učiteljice matematike iz učilnice, ki je zraven kabineta.” Video (oz. domnevno spolno občevanje) naj bi nastal v kabinetu C 102: “še danes so na istem mestu papirji in telefon, isto pohištvo je,” so povedali dijaki. Nekaterim se zdi video smešen, drugi menijo, da se to ne bi smelo dogajati.

Drago Kamenik, ravnatelj oz. direktor Tehniškega šolskega centra Maribor, je zgrožen: “Zadevo sem prijavil policiji… Podal sem prijavo zoper neznanega storilca… To nisem jaz, to je fotomontaža… Govoril sem z ženo… si sploh znate predstavljati kakšne posledice lahko imajo takšna ravnanja?” Kamenik je poročen in je oče dveh otrok. Sin zaključuje študij, hči je srednješolka in – bojda – precej občutljiva deklica, zato naj bi po njegovem telefonskem pogovoru z ženo zanjo oz. za ublažitev šoka poskrbela mati. Neuradno smo izvedeli, da naj bi predstavniki vodstva šole o zadevi obvestili tudi pristojno ministrstvo.
Učiteljico matematike so dijaki iz posnetka identificirali kot Manjo Mertelj. Kamenik kakršnegakoli odnosa z njo ni komentiral, je pa povedal, da njeno učiteljsko delo ocenjujejo kot zelo dobro: “je zelo dobra učiteljica, ima veliko priznanj…”

Podrobnosti v oddaji Občinski informator! Jutri ob 18.30 na BK TV.

Druge novice

Comments

 • suiram

  19 novembra, 2014

  Neverjetno je to da je video več kot avtentičen in so šolarji prepoznali ravnatelja in učiteljico pri sexu in da to ni pomembno, pomembno je da jih nebi smeli posnet….narobe svet, se pravi ni pomembno dejanje ampak objava dejanja….

  Replay
 • Netopir

  26 novembra, 2014

  je zelo dobra učiteljica(spolne vzgoje) in ima veliko priznaj, katere sem ji sam podelil….. Ja madonca, potem pa že res mora biti dobra!

  Replay
 • Robert

  1 decembra, 2014

  Z vsem dolžnim spoštovanjem do moža s srcem in čutom odgovornosti. Učitelj, mentor in ravnatelj, ki si ga spoštoval. Vsi, ki ga niste poznali ste veliko zamudili. Poslednje dejanje je izraz nemoči ob pritisku medijev, ki potencirajo neodgovorna dejanja odraščajočih otrok brez čuta socialne odgovornosti. V naših srcih bo ostal, neglede na dejanja, zapisan kot pravičen učitelj, odličen pedagog in velika ter tragična žrtev informacijskega brezumja.
  V naših srcih si in boš ostal.
  Drago Kamenik, počivaj v miru !

  Replay
 • Marijan Istran

  14 marca, 2016

  Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *