22:32, čet, 28. Mar

Skok v poletje bo naznanila tudi “Ruška plaža”





Sobota, 27. junij ob 12. uri, Čolnarna pod Športnim parkom Ruše že tradicionalno organizira pravo pravcato “Ruško plažo – Poletni dan športa”.

Vir: Športni park Ruše

CEZAM Ruše že tradicionalnoi prireja “pravo pravcato Ruško plažo – Poletni dan športa”, ki se se bo odvila na Čolnarni pod Športnim parkom Ruše. “Skupaj s Klubom študentov Ruš, Selnice ob Dravi in Lovrenca na Pohorju ter Občino Ruše pripravljamo nepozabno doživetje ob čudovitem ambientu reke Drave. Strokovnjaki iz društva PureSport bodo poskrbeli za varno veslanje s kajaki, kanuji in SUP-i na Dravi, vsa potrebna oprema vam bo brezplačno na voljo na sami lokaciji. Brata Malek iz športno – cirkuškega društva Eleja bosta s svojo animacijo zagotovo navdušila vse prisotne. Za kulinarično ponudbo in specialitete iz foodtruck-a pa bo skrbel OuiChef. Da pa se bomo počutili kot na pravi plaži, bo poskrbel DJ Toni Božanski s svojimi vročimi hiti,” so sporočili organizatorji.

“Začnite poletje z Ruško plažo!” pravi v.d. direktorja Lucija Smolnik. “Prireditev se bo izvedla v skladu s priporočili Nacionalnga inštituta za javno zdravje RS,” še sporočajo organizaotorji.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.