13:24, čet, 4. Jul

Skupina Bepop je razveselila otroke na karavani otroškega smeha





Podjetje MIK Celje je v okviru svoje dobrodelne akcije »MIK-ova Karavana smeha« omogočilo letovanje na morju za 100 otrok. Ta hvalevreden projekt poteka že 19 let, v tem času pa so na morje odpeljali že več kot 2200 iz cele Slovenije. Poleg uživanja v morskem zraku in vodnih radostih so organizatorji poskrbeli tudi za pester spremljevalni program, ki otrokom še dodatno polepša počitnice.

Sinoči so letovanje otrok še posebej popestrili člani popularne glasbene skupine Bepop. Skupina, ki je znana po svojih energičnih nastopih in številnih uspešnicah, je poskrbela za pravo glasbeno doživetje. Otroci so se navdušeno pridružili petju njihovih največjih hitov, med katerimi sta še posebej izstopala »Ti si moje sonce« in »Odpelji me«. Ob glasbi, plesu in smehu so se vsi prisotni neizmerno zabavali, kar je ustvarilo nepozabno vzdušje. Na osrednjem dogodku Mikove karavane je otroke poleg raznovrstnih aktivnosti in zabavnega programa razveselil tudi Vivo catering, ki je poskrbel za prav posebno kulinarično doživetje z donacijsko peko domačega šmorna, pripravljenega z ljubeznijo in skrbjo.

Nepozabne počitnice za otroke

»MIK-ova karavana smeha« je tako znova dokazala, kako pomembna je skrb za najmlajše in kako veliko veselje lahko prinesejo takšni trenutki. Podjetje MIK Celje s to akcijo ne le omogoča otrokom nepozabne počitnice, temveč tudi prispeva k njihovemu splošnemu dobremu počutju in ustvarja spomine, ki jih bodo spremljali vse življenje. Letovanje je namenjeno otrokom iz socialno šibkejših družin, ki sicer morda ne bi imeli priložnosti doživeti počitnic na morju.

Podjetje MIK Celje je zgodba o viziji, pogumu in zavezanosti k izboljševanju kakovosti bivanja, ki traja že več kot 30 let. MIKova zgodba se je rodila iz veleprodaje materialov za uokvirjanje slik in se skozi svojo pot nadgradila v vodilnega slovenskega proizvajalca in vgrajevalca PVC, LES, LES-ALU, in ALU okenskih sistemov. Prav tako pa je tudi razvijalec in proizvajalec lokalnih prezračevalnih sistemov MIKrovent. Vseskozi stremijo k izpolnjevanju ključnega poslanstva, kako izboljšati kakovost bivanja v prostorih in objektih. Njihove izdelke odlikujejo slovenski razvoj in znanje, lastna proizvodnja in vrhunske tehnološke rešitve.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.