10:10, pet, 19. Apr

Skupina Parni valjak z novim pevcem Igorjem Drvenkarjem prihaja ta vikend v Maribor





Skupina Parni valjak, ki je letos predstavila novega pevca Igorja Drvenkarja, bo to soboto, 27. 5. 2023, zvečer nastopila v mariborskem legendarnem klubu Štuk.

Marca je skupina predstavila naslednika Akija Rahimovskega, ki je lani januarja nenadoma umrl v Novem mestu. Za mikrofon je stopil odličen pevec Igor Drvenkar, s katerim je bend spomladi posnel tudi novo pesem “Moja glava, moja pravila”.

V sklopu turneje bo bend obiskal tudi Slovenijo. V petek je najprej v Ljubljani, v soboto pa prihaja v Maribor.

Ustanovni član benda Parni valjak Aki Rahimovski je umrl lanskega januarja v 67. letu starosti. Skupina je v svojem 30-letnem delovanju nizala glasbene uspešnice, ki jih poznajo vse generacije, izdala veliko studijskih albumov, nekaj albumov s koncertov, nekaj kompilacij in doživela veliko slavo.

Govorice, da bo prav mladi, 31-letni Igor Drvenkar stopil v čevlje Rahimovskega, so se izkazale za resnične marca, ko je bila uradna predstavitev nove pesmi in novega pevca. Drvenkar je sicer pred tem sodeloval v različnih bendih, večjo prepoznavnost pa je dosegel, ko je sodeloval v šovu A strana. V petek v Ljubljani, v soboto pa v Mariboru pa bodo lahko obiskovalci koncertov v Sloveniji videli in slišali, kako se je ujel z bendom.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.