21:22, pon, 8. Jul

Skupina Zmelkoow napoveduje klubsko turnejo, pride tudi v Mariboru





Skupina Zmelkoow se odpravlja na turnejo po Sloveniji, ob tem pa napoveduje nov singl, ki bo luč sveta ugledal na zadnji dan februarja. Glede na njihov koledar koncertov, pa jih bodo njihovi oboževalci kaj kmalu videli na mariborskem Štuku.

Še dobro, da se črnoglede napovedi o koncu sveta niso uresničile in da se bend Zmelkoow po vseh velikih preventivnih poslovilnih koncertih še dobro drži. Tako dobro, da za prvi del letošnjega leta napovedujejo klubsko turnejo ‘Še dobro, da se dobro držimo’. Kmalu pa bodo v orbito izstrelili tudi nov singl ‘Še dobro’, ki ga bodo pospremili z videospotom.

Klubska turneja, nova skladba in novo gibanje

In zakaj so v svojem napovedniku večkrat napisali “še dobro”? Ker to ni samo koncertna turneja ali naslov nove, čisto nove, skladbe primorskih posebnežev, ampak pravo gibanje. In poanta gibanja ‘Še dobro’ je v iskanju dobrega v še tako brezupni situaciji – recimo, če se zaletiš in od avta ni ostalo nič, si rečeš »še dobro, da prej nisem tankal!«, pravijo pri Zmelkoow. Ali pa če ti hekerji z računa poberejo 2.372.331 evrov, je dobro to, da ne boš trošil denarja za neumnosti in s tem poganjal inflacije v nebo, pravijo malce šaljivo. Skratka, po njihovih besedah je dobrote, čeprav se dobro skriva, po svetu veliko, samo videti jo je treba pod plastmi saj, smeti, zlobe in neumnosti. Koristneje in bolj zabavno kot rudarjenje bit-konjev, še pravijo pri Zmelkoow.

Medtem, ko čakamo na nov singl, ki bo luč sveta ugledal na dan, ki smo ga čakali kar štiri leta, 29. 2., pa so Zmelkoow že najavili datume klubske turneje. Slišite in vidite jih lahko na pomladni turneji:

9. 3. 2024: Trbovlje – Dom Svobode
16. 3. 2024: Maribor – Štuk
5. 4. 2024: Škofja Loka – Loški pub
13. 4. 2024: Ljubljana – Orto bar (Ortofest)
20. 4. 2024: Nova Gorica – Mostovna

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.