04:16, ned, 28. Jul

Slavnega pevca obtožili incesta





Svetovno glasbeno sceno pretresa škandal. Slavnega pevca Rickyja Martina so namreč obtožili incesta z nečakom, zaradi tega mu grozi do 50 let zapora.

Svetovni in naši mediji poročajo o tem, da so 50-letnega Rickyja Martina v začetku tega meseca obtožili nasilja v družini. Pri tem pa naj bi dobil tudi prepoved približevanja. Identiteto domnevne žrtve pa so razkrili zdaj, poročajo med drugim Slovenske novice, kjer so zapisali, da je pevca obtožil incesta njegov 21-letni nečak Dennis Yadiel Sanchez

Nečak pevcu očita trpinčenje, ki naj bi se dogajalo med njuno nekajmesečno zvezo, ta pa naj bi se končala pred dvema mesecema. Rickyjev tiskovni predstavnik je od začetka obtožb trdil, da so lažne, sedaj pa se še njegov odvetnik, poročajo na portalu 24sata.

Ricky Martin zanika vse naštete očitke. Pevčev brat Eric Martin pa je potrdil odvetnikovo izjavo in povedal, da ima njegov nečak duševne težave.

Portoriška zakonodaja pa je zelo stroga, kar se tiče incesta, poročajo Slovenske novice. Zapisali so še, da bi lahko pevca obsodili na do 50 let zapora.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.