08:16, ned, 28. Jul

Slovenec o tem, kje naj bi bil Matej Periš





Kurir.rs poroča, da se je oglasil Slovenec, ki je dejal, da mu je nihalo pokazalo, kjer naj bi Matej Periš.

Kmalu bo dva meseca, kar je pogrešani Matej Periš. V iskalni akciji sodelujejo številni, a zaenkrat do Mateja niso prišli. Na uredništvo kurir.rs se je obrnil moški iz Slovenije, ki trdi, da je Matej v grmovju na Travnički ulici.

“Že od prvega dne spremljam iskanje Mateja in iščem članke o njem. Čeprav z nihalom nisem nikoli iskal pogrešani, sem se odločil, da poiščem tega mladeniča,” je dejal moški. Ker nima zemljevida Beograda, je uporabil zemljevide na internetu. Začel je pri Gotiko in nihalo ga je vleklo v desno, proti savskemu sprehajališču. Prišel je do mostu, a tam ni bilo ničesar, nihalo ga je odpeljalo na Travničko ulico. V tej ulici, v bližini ene izmed fakultet je nihalo čudno odreagiralo.

Pokazalo naj bi, da je Matej v grmovju na zapuščeni zemlji, v bližini je “videl” parkirane avtomobile. “Ne daje mi znakov, da je v vodi, niti na Velikem vojnem otoku, žal pa mi ne daje znaka, da je živ,” je še dejal. Po rekonstrukciji srbske policije, se je Matej res gibal v bližini omenjene ulice.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.