12:07, sob, 20. Apr

Slovenka v srbskem resničnostnem šovu zbila sotekmovalko na tla: “Na kraju samem bi lahko umrla!”





Slovenka Denise Dame je ena od udeleženk v srbskem resničnostnem šovu Zadruga. Pred kratkim je v šovu vzrojila, ker naj bi sotekmovalka vzela njene stvari. Spravila se je nanjo, ostali so jo komaj zadrževali.

Denise Dame je bila sodeč po posnetku jezna, ker naj bi ji Sandra Čeprić vzela nekaj stvari in jih ni hotela vrniti. Sprli sta se, Denise pa je Sandro vlekla za roke in ji hotela vzeti stvari. Ob tem je kričala, naj ji da stvari nazaj. A Sandra tega ni storila. Sotekmovalec je prihitel in skušal ustaviti Denise: “Ne vleči je!”

Sandra ji je dejala, da ji bo vrgla stvari skozi okno, Denise pa njej nazaj, da bo ona vrgla njo. Nato se je med prerivanjem Denise odtrgala od zadrževalcev in Sandro potisnila tako, da je ta padla in negibno obležala.

Sotekmovalci so skušali spraviti Sandro k sebi, a je niso uspeli. Drli so se na Denise: “Kaj si normalna?” Prihiteli so varnostniki, ki so šli naravnost do Sandre, medtem ko je eden od tekmovalcev vpil, da je padla z glavo na ploščice in da jo je Denise porinila: “Lahko bi jo ubila,” je eden od njih kričal.

“Kaj si nora, da bi ubila nekoga zaradi stvari?,” ji je očital drugi. Med vsem dogajanjem je nekdo zavpil: “Padla je na tla. Mogoče ima pretres možganov. Na kraju samem bi lahko umrla!”

Negibno Sandro so nato varnostniki odnesli na kavč.

Slika: Izsek iz posnetka. Vir: YouTube

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.