10:44, pet, 29. Mar

Slovenska igralka šokirala z izpovedjo, kot otrok je bila več let spolno zlorabljena





Slovenska igralka Ana Dolinar Horvat je v življenju šla skozi pravi pekel, o svojih najtežjih izkušnjah pa govori v svojem podkastu Mater.

Igralka je z javnostjo delala svojo najtemnejšo bolečino. Povedala je tudi, zakaj se je svoje strašne spomine odločila deliti. “Delila sem jo zato, ker čudim, da ne gre več za izbiro, ampak dolžnost, delila sem jo zato, ker verjamem v moč ženskih zgodb, ker smo skupaj močnejše, ker smo skupaj glasnejše in ker je čas, da se nas sliši,” je začela, dodala pa je tudi, da ve, da je ranljiva in da gleda svojemu največjemu strahu v oči.

Pobeg pred spolnimi zlorabami

Povedala je, da sta se njena starša ločila, ko je bila stara štiri leta, tri leta kasneje pa se je njeno življenje spremenilo v pekel. “Sledilo je par let spolnih zlorab in življenje je postalo nekaj, čemur je bilo treba pobegniti. In pobegnila sem v balet, obsesivno. Šest let je bil balet moj način bežanja pred čustvi, ki so bila takrat zame močno prevelika in samo, ko sem plesala, se mi je svet zdel nekako znosnejši,” je povedala sledilcem, ki jo spremljajo.

Delila je tudi svojo izkušnjo z rakom, izgubo otroka in posvojitvijo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Doliinar (@anadolinarhorvat)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.