17:02, pet, 29. Mar

Slovenski smučarski skakalec predstavlja božično pesem “Naj sneži”





Žiga Jelar je predstavil novo božično pesem “Naj sneži”.

Žiga Jelar se po preboleli težki obliki covida-19 še ne more vrniti na skakalnico, se pa zato vrača z novo ljubezensko balado. Predstavlja nam že svojo četrto avtorsko pesem. “Naj sneži” je božična balada z ljubezensko tematiko v kateri nam Žiga pokaže svojo najnežnejšo plat.

Nekaj besed o novi baladi…

“Pesem govori o dveh zelo dobrih prijateljih, ki sta skupaj preživela lepe trenutke v prazničnih dneh, bila zelo povezana in iskrena drug do drugega. Oba sta srečo iskala drugod, pa čeprav sta jo imela tik pred seboj. Skozi pesem se spomini vračajo v prelepe zimske dni, kjer je živela takrat še neizpovedana ljubezen. Gre za zimsko balado, prijetnih večerov ob kaminu in skodelici čaja. Tukaj ste me verjetno spoznali tudi v nekoliko bolj nežni/ romantični obliki.

Glasbena in video produkcija

Pri samem snemanju pesmi so mi z odprtimi rokami pomagali naši vrhunski glasbeniki: Anže Langus Petrovič, Jan Baruca, Marko Hrvatin, Mitja Bobič in Jure Rozman. Zelo sem hvaležen za njihovo mentorstvo in vloženo delo. Studijsko snemanje se je odvijalo na primorskem in energija je bila neverjetna. Snemanje videospota je potekalo v prekrasni Logarski dolini v koči Alpske sanje v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Za produkcijo, režijo in fotografije pa je poskrbel Rok Maver.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.