04:25, ned, 28. Jul

Slovenski vedeževalec spregovoril o primeru izginulega Mateja





Vedeževalec Blaž Knez je odkril videnje v povezavi z izginulim Matejem Perišem, ki je iz Splita skupaj s prijatelji prišel pred novim letom v Beograd, tam pa izginil. Blaž je ob tem razkril tudi videnje za leto 2022.

S pomočjo tarotskih ali ciganskih kart je Blaž Knez ugotavljal, kaj se je zgodilo z izginulim mladeničem, so zapisali pri Slovenskih novicah.

Matej Periš naj bi se upiral

Blaž je dejal, da se je pokazala karta sedmih tednov ali sedmih mesecev, v tem času bo primer Splitčana zaključen. Dejal je še, da bi bila številka sedem lahko povezana tudi s sedmimi kilometri od točke, kjer so ga nazadnje videli. Videnje mu je pokazalo, da Matej ni izginil sam od sebe, ampak da ga je nekdo zvabil, da gre za nepošteno igro, blokade, smrt. Videl je tudi nasilje in upiranje. Meni, da ga bodo našli ob vodi in gozdu.

Spodbudna karta za leto 2022

Blaž je za leto 2022 izvlekel karto deset, za katero pravi, da je spodbudna karta, ki simbolizira človeški potencial, sanje, upanje, družino, celotno človeško populacijo. Meni, da lahko letos pričakujemo čudež in da bo v desetih mesecih konec covida, kar bi bilo konec tega leta ali pa v prvem mesecu naslednjega leta. Videl je še, da se bo zgodilo nekaj groznega, a da je prihodnost svetla.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.