15:23, čet, 28. Mar

Slovo od smučarske sezone z brezplačno vozovnico





Zimska sezona na Pohorju bo trajala še do nedelje, 18. aprila, ko bodo na progi Cojzarica pripravili zadnji smučarski dan v tej sezoni.

Vir: Spletna kamera

Zbrali 90 smučarskih dni

“Od nje se bomo poslovili z brezplačno smuko – v nedeljo bodo vse smučarje na blagajni čakale brezplačne dnevne vozovnice. Izkoristiti jih bo mogoče izključno zadnji dan v zimski sezoni, v kateri bomo kljub trem prekinitvam zbrali več kot 90 smučarskih dni,” so sporočili iz Marproma.

Do nedelje lahko kupite vozovnice po najugodnejših cenah

Ob tem smučarje tudi obveščajo, da so zaradi enajstdnevnega »lockdowna«, ki jih je doletel ravno v času prvega obdobja predprodaje novih sezonskih smučarskih vozovnic, tega podaljšali do vključno 18. aprila. “Sprva smo ga nameravali skleniti danes, a bo sedaj do nedelje, ko bomo zaključili aktualno zimsko sezono, vozovnice za naslednjo še moč kupiti po najugodnejših cenah, veljavnih v začetnem obdobju predprodaje,” dodajo.

Blagajna na spodnji postaji Pohorske vzpenjače, ki posluje od 7. do 15. ure, ima v četrtek podaljšan delovni čas do 17. ure. Vsi, ki ne utegnejo priti pod Pohorje, pa lahko vozovnice še vedno naročijo preko e-naslova info@visitpohorje.si. Po izteku prvega obdobja predprodaje bo nadaljevanje te sledilo ob koncu poletja, ko bodo cene sezonskih smučarskih vozovnic 2021/2022 za približno 10 odstotkov višje kot sedaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.