22:23, čet, 4. Jul

Smučarska sezona je pred vrati, začelo se je zasneževanje Pohorja





Začetek zimske sezone na Mariborskem Pohorju in Arehu je vedno razveseljiv trenutek, še posebej, ko naravne razmere omogočajo zgodnjo pripravo smučišč. Marprom z navdušenjem sporoča, da so trenutno v polnem zamahu z izdelovanjem snega na višje ležečih smučiščih, kot so Pisker, Ruška in Sleme.

Pri tem poudarjajo, da je vsak dan ključnega pomena in da so zadovoljni, ker lahko že zdaj zagotavljajo odlične pogoje za smučanje. Poleg tega so izpostavili, da so šteti dnevi, ko bo Bike Park Pohorje Maribor odprt v celotnem obsegu. Vendar pa bodo kmalu omejili spuste s kolesom iz zgornje postaje Pohorske vzpenjače samo na progo Red Line, saj druge proge večkrat prečkajo smučišča.

Edinstvena destinacija

Eden od pomembnih poudarkov je tudi srednja postaja Pohorske vzpenjače, ki bo letos prvič omogočila kolesarjenje skozi celotno zimsko sezono, seveda ob primernih razmerah. To naredi Pohorje edinstveno destinacijo v tem delu Evrope, saj omogoča ljubiteljem kolesarjenja doživljanje čarobnosti zimske pokrajine kar s kolesom.

Zgodnja priprava smučišč in odprtje kolesarskih prog v zimskem obdobju zagotovo prispevata k pestrosti doživetij na Pohorju ter privabljata tako ljubitelje smučanja kot tudi kolesarjenja. Marprom se veseli nadaljnje sezone in ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa na tem čudovitem območju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.